Hoeveel kilometer loop jij?
home  > veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Klik op een vraag om het antwoord te tonen.

 • Inschrijvingen

  1. Iedereen die met de Avond4daagse mee loopt schrijft zich ook in. Als begeleider kan het zo zijn dat je bijvoorbeeld twee dagen meeloopt en een andere begeleider de andere twee dagen. Indien dit het geval is is 1 inschrijving voor beide begeleiders voldoende. 

  2. Het is alleen mogelijk om een groepsinschrijfformulier via de mail aan te vragen en deze ingevuld retour te sturen. Dan kunnen de kaarten op één van de geplande inschrijfdata opgehaald en betaald worden. Zie het kopje inschrijvingen voor deze data. Op deze data blijft de mogelijkheid om je als groep of individuele loper direct in te schrijven. Daarnaast is het ook mogelijk om je op de startdagen nog in te schrijven. 

  3. Als je met een groep wilt lopen is het niet verplicht om jezelf met een groep in te schrijven. Je bent vrij om mee te lopen met wie je wilt. Als je dus een individuele inschrijving hebt gedaan kun je gewoon aansluiten bij een groep. Andersom is dit ook het geval. Heb je jezelf met een groep ingeschreven dan kun je er ook nog altijd voor kiezen individueel te lopen. 

 • Medaille

  1. Kinderen t/m 12 jaar mogen 1 dag missen en ontvangen dan alsnog een medaille. Alle andere deelnemers dienen alle dagen mee te lopen om een medaille te ontvangen. 

  2. Indien je niet in de gelegenheid bent om op vrijdagavond je medaille op te halen dan is er de mogelijkheid om hem op een nader te bepalen moment alsnog op te halen in Sporthal de Burcht. Deze datum wordt tijdig gecommuniceerd. 

 • Routes

  1. De routes worden op de dag van de Avond4daagse zelf bekent gemaakt. Dagelijks zullen de routes zoals gebruikelijk bij de start uitgedeeld worden.