Hoeveel kilometer loop jij?
home  > privacyverklaring

Privacy verklaring Avondvierdaagse Boekel venhorst

Wat doen we met jouw persoonsgegevens?
We vinden uw privacy belangrijk en daarom willen we transparantie bieden over de gegevens die we van u verzamelen. Dit nemen we heel serieus. We informeren u hoe we die gegevens gebruiken en over wat uw rechten zijn in het beheren van uw persoonsgegevens.

Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacybeleid.

Over Avond4daagse Boekel Venhorst
De Avond4daagse Boekel Venhorst is onderdeel van:

Stichting Binnensport Boekel
Bernhardstraat 11
5427 AM Boekel

Ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17167457, hierna te noemen: de werkgroep. Op alle activiteiten geldt ons deelnamebeleid.

Waarvoor gebruiken we uw persoonsgegevens?
Wanneer u een contactformulier invult, worden u voornaam, achternaam, en e-mailadres uitsluitend gebruikt om te reageren op uw bericht.

Waar heeft u recht op?
U heeft ten alle tijden het recht om uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens in te trekken. Vanaf het moment van intrekken zullen we uw gegevens niet meer verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Ook heeft u recht op inzage van uw persoonsgegevens en het recht om uw persoonsgegevens te rectificeren. Wilt u weten welke persoonsgegevens wij van u verwerken, neem dan contact met ons op.

U heeft altijd het recht om onjuiste gegevens aan te laten passen, neem ook hiervoor contact met ons op.

Daarnaast heeft ook het recht op het wissen van uw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken.

Uitzonderingen.
Het is niet mogelijk om persoonsgegevens te verwijderen die we nodig hebben om aan onze wettelijk verplichting te voldoen bij het uitvoeren van onze activiteiten. Wanneer u een verzoek indient, mag u er vanuit gaan dat we dit verzoek binnen 4 weken zullen behandelen. Dit verzoek kunt u eenvoudig via deze link indienen.

Beveiliging persoonsgegevens
De werkgroep treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Externe links
Soms treft u op onze site een link aan die verwijst naar een externe website. Wanneer u op zo’n link klikt, kan het voorkomen dat  u op een andere website terecht komt welke niet in beheer is van De Geus Internet. Deze externe websites kunnen gebruik maken van cookies. Voor bezoek van deze sites gelden de cookie en of privacyverklaring van de betreffende website.

Wijziging van het privacybeleid
De werkgroep past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de website zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. De werkgroep raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Hoe verwerken we uw persoonsgegevens?
In onderstaand overzicht kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel kunnen inzien.

Deelnemersgegevens:

  • Welke gegevens:
    • Voornaam
    • Achternaam
    • Geslacht
    • Geboortedatum
    • Adres
    • Postcode
    • Woonplaats
  • Grondslag:
    • Deelnemersregistratie
    • Bereiken contact persoon bij calamiteiten
    • Registratie t.b.v. uitreiking medaille
  • Bewaartermijn
    • Gegevens waarvan we wettelijk verplicht zijn ze te bewaren, worden 8 jaar opgeslagen.
  • Inzicht in gegevens:
    • De werkgroep
       

Vrijwilligersgegevens:

  • Welke gegevens:
    • Voornaam
    • Achternaam
    • E-mailadres
  • Grondslag:
    • Versturen van informatie
    • Bereiken contact persoon bij calamiteiten
  • Bewaartermijn
    • Gegevens waarvan we wettelijk verplicht zijn ze te bewaren, worden 8 jaar opgeslagen. Gezien vanaf het vertrek van een vrijwilliger bij de avondvierdaagse.
  • Inzicht in gegevens:
    • De werkgroep
       

Hoe lang bewaren we uw gegevens
We bewaren jou gegevens in onze deelnemersadministratie tenminste 8 jaar, dit is noodzakelijk om aan al onze wettelijke verplichting te kunnen voldoen.

Contactgegevens
Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de werkgroep wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke:  De Werkgroep
E-mail: vierdaagseboekelvenhorst@gmail.com

Of gebruik het contactformulier.

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.